Сопругата му го одгризала пен*сот поради најбизарната причина: “Полудела откако нејзиниот сопруг не сакал да…”


Сопругата му го одгризала пен*сот поради најбизарната причина: “Полудела откако нејзиниот сопруг не сакал да…”

Полицијата подоцна открила дека брачниот пар живее под ист кров, но пред развод.

Жена од Замбија му го одгризала пенисот на својот сопруг откако одбил да го исфрли глушецот од нејзината соба.

Имено, 40 годишната жена тврдела дека глодарот ја нападнал, а полудела откако го здогледала кај креветот откако се вратила од ноќно излегување.

Имајќи во предвид дека не можела да заспие од глушецот, заминала до собата на сопругот и му наредила да го исфрли глушецот од дома.

Тој одбил и започнале да се караат, па жената му ги зарила забите во гениталиите. После инцидентот префрлен е во болница на итна операција.

Полицајците откриле дека брачниот пар е пред развод и дека живее во иста куќа, но во одвоени соби.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format