Таа е горда сопственичка на најубавиот задник во Канада – мажите лудуваат по него (ФОТО)


Таа е горда сопственичка на најубавиот задник во Канада – мажите лудуваат по него.

Ви ја претставуваме Марсела Зоја, уживајте во прекрасната глетка. Погледнете ги фотографиите во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

View this post on Instagram

Toronto’s finest ✨

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

Tell em

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

She rockin palm she rockin angels 👼🏼

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

White outfits 🤍

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

Sitting pretty 🤧

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

I’m a lil late but 👻

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

View this post on Instagram

#Repost cuz this made some people mad 🤐

A post shared by Marcella Zoia 🎀 (@marcellacz_) on

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format