Тажна глетка во Преспанското езеро: “Глисер кој лебди во воздух” (ФОТО)


Тажна глетка во Преспанското езеро: “Глисер кој лебди во воздух”.

На социјалната мрежа Фејсбук во групата Патувања низ Македонија, еден член објави тажна фотографија од Преспанското езеро со наслов “Состојбата со Преспанското езеро”.

Поради повлекувањето на водата во езерото, овој Глисер изгледа како да лебди во воздух над повлечената вода.

Погледнете ја фотографијата:

Фото: Наум Македонски

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format