Татко ја фати сопствената ќерка како има с*кс со момчето во автомобилот, па реши да ја казни на најлошиот начин (ВИДЕО)


Таткото се налутил, но изгледа дека никој не го одобрува неговиот потег.

Општо познат факт е дека татковците се слаби на своите ќерки, па затоа и тешко знаат да се помират со нивното растење, а посебно кога ќе дојде време да запознаат момче.

Тоа ни го покажа и еден татко од САД, кој на жесток, но пред се скап начин ја казни својата ќерка затоа што ја затекнал во автомобилот со својот дечко “како прави нешто, кое не смеела”.

Тој не сакал ниту пари, ниту било што, туку веднаш го земал багерот и започнал да го уништува автомобилот кој и припаѓа на неговата ќерка.

А сето тоа го снимил со камера и го прикачил на Фејсбук со коментар “Кога таткоти ќе мора да ти ја докаже поентата” и хаштаг “Татичко не е среќен”.

Погледнете го видеото во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format