Текст кој треба да го прочитаат сите жени и девојки кои обожаваат да носат танга гаќички: Тие имаат големо влијание…


Секако дека нема жена која во својот плакар за долна облека нема барем една танга.

Најмногу ги сакаме во лето бидејќи со нив се чувствувааме секси.

Но прашањето е: Дали тангите се секси, но штетни за здравјето?

Иако се мали и секси, овој тип на долна облека има големо влијание врз појавувањето на вагинални и уринарни инфекции. Причината за тоа е што во повеќето случаи тангите се направени од синтетика, и во контакт со топлина и влага представуваат совршено место за размножување на бактериите.

Еве што ги советува познат американски гинеколог девојките кои не можат да им одолеат на фамозната танга:

– Никогаш не облекувајте танга кога е топло или влажно.

– Купувајте танга од природни материјали како памук и свила.

– Носете големина на танга која ви одговара. Тангите со помал број од вашиот се поопасни.

– Избегнувајте да носите танга цел ден.

– Не купувајте костим за капење со танга гаќички

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format