ТикТок видео кое ја згрози Македонија: “Умре баба, види, леле умре баба”


ТикТок видео кое ја згрози Македонија: “Умре баба, види, леле умре баба”…

ТикТок станува се повлијателна социјална мрежа во Македонија, а покрај зголемувањето на бројот на тиктокери во Македонија, дефинитивно се зголемува и бројот на вакви “луѓе” кои се би направиле за да бидат популарни.

Зошто е направено ова видео, никој не знае, дури ниту самиот креатор.

Видеото кое ја згрози Македонија, досега е погледнато повеќе од 80.000 пати, а под него можат да се видат огромен број коментари кои дефинитивно не ја оправдуваат оваа постапка на македонскиот “тиктокер” dacho003, која подоцна беше објавена на профилот Gjorgija007, откако првичниот профил беше избришан.

Погледнете го видето:

@gjorgija007

Po dolgite baranja od strana na fanovite na baba mi, konecno vi pretstavuvam ##grandma ##granny ##tiktok

♬ original sound – dacho003

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format