Тимска работа: Два “соучесници” му помагаат на симпатично куче да дојде до храна (ВИДЕО)


Кога сфати дека не може да скокне толку високо, напомош ги повика своите пријатели.

Кучињата се многу интелигентни животни, а кога ги има повеќе на куп, се случуваат необично смешни ситуации.

Својата интелигенција ја искористиле три пресимпатични кучиња, за да му помогнат на едно од нив да дојде до храната.

Имено, порцијата месо и зеленчук стоеше висок над рерната, а бидејќи едно корги, со кратки нозе, никако не можеше да скокне толку високо, одлучи напомош да ги повика своите пријатели.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format