Три работи кои жените ги обожаваат во кревет, но се срамат да ги побараат


Три работи кои жените ги обожаваат во кревет, но се срамат да ги побараат…

Во денешно време сексот не смее да биде табу тема, посебно доколку партнерите владее доверба, почит и љубов. Сепак, постојат некои работи во сексот кои жените ги сакаат, но се плашат или срамат да им ги предложат на своите партнери.

Плескање во задникот

Нежното плескање по задникот во текот на сексуалниот однос го обожаваат многу припаднички на понежниот пол, но се срамат тоа да го побараат од едноставна причина: го сметаат тоа за смешно.

Мажите, кога станува збор за тоа, размислуваат многу поинаку. Во оваа игра подеднакво можат да уживаат двата пола: жените добиваат пријатни вибрации во вагиналното подрачје, додека мажите тврдат дека плескањето на задникот на партнерката буди чувство како на физички начин да го искажат својот нагон.

Секс на јавно место

Сексот во јавност може да биде непрактичен, но за многумина таа идеја е неверојатно возбудлива. Меѓутоа, ретки сакаат да ризикуваат, но слободно може да испробате само “предигра” јавно место.

На пример, бакнување и мазење во аголот на барот, на задното седиште од автомобилот или на скалите пред зграда.

Повеќе орален секс

Некои жени се многу критични кога станува збор за нивната вагина, тие се грижат за нејзиниот изглед, вкус и мирис, што ги кочи во целосно уживање во оралиот секс.

Како што мажите сакаат да примаат комплименти за изгледот, така жените сакаат да слушнат пофалби и за својот најинтимен дел од телото.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format