Три секс пози кои мажите воопшто не ги сакаат, на овој начин тие чувствуваат ужасна болка


Три секс пози кои мажите воопшто не ги сакаат…

Мажите секако уживаат во секоја положба, но, доколку сексот би можел да помине без овие три пози, момците не би се бунеле.

Не е баш дека им се одбивни, главно е целиот чин да се случи, но, кога нешто им предизвикува болка и им ги напрега мускулите, тоа навистина може да им го расипе уживањето.

Еве кои три секс пози не им се омилени на мажите.

  1. Во када

    Секс во када? Поголемиот дел од мажите сметаат дека е прилично непријатен. За почеток, тесно е, тврдо и лизгаво, но не таму каде што треба, бидејќи водата баш и не е добар лубрикант. Доколку премногу нурнете, ќе се удавите, а доколку тој е превисоко, ќе му биде непријатно. Туш кабина? Речиси исто.
  1. Секс во стоечка положба

    Оваа поза најмногу ја обожаваат љубителите на филмови. Кога во филмот сака да се прикаже најстраствениот секс, тогаш дефинитивно се избира оваа поза. Жените во овој случај немаат многу приговори, оваа поза е навистина возбудлива, но таа од мажите бара прилично голема физичка спремност. Треба да ја држите тежината на партнерката со силата на своите мускули, а како време поминува, тоа е се потешко и потешко.
  1. Лажица

    Можеби на жените им е тешко да поверуваат, бидејќи ова за нив е навистина интересна поза поради нежноста која ја овозможува. Меѓутоа, мажите се помалку сентиментални кон неа и не ја обожаваат. Објаснувањето е едноставно. Знаеме дека мажите се визуелни типови и дека уживаат во погледот на партнерката (а и на своите перформанси), а во оваа поза видикот е помалку исклучен.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format