Ценовникот на елитните ескорт девојки: Што добивате за 100 или 500, а што за 1000 евра? 200 евра чини само…


‘’За викенд можам да заработам и 3500 евра!’’, вели една од сексуалните работнички. Таа додава дека постојано и доаѓаат мажи со неморални понуди.

За дружење кое вклучувало и перверзии, биле волни да и платат и 200 евра по час. Бев згрозена кога сфатив дека тие девојки кои се представуваат како хостеси, така со години живеат и заработуваат.

Сите тие биле елитни проститутки. За придружба на богатите тајкуни по ден можат да заработат и 1000 евра. Јасно, во цената е вклучен и секс. Нема единствени цени, воглавно зависи од желбите на клиентот и длабочината на џебот. Сексот за една ноќ во луксузен хотел чини 1000 евра и тоа го бараат само оние со најдлабок џеп. Дополнителните услуги, за орален секс на пример, треба да доплатат дополнителни 150 евра. Девојките се впуштаат во тоа, заработката е брза, нема предигра ниту заведување.

Но, покрај парите, клиентот пред сексот речиси секогаш бесплатно им даваат кокаин. Ги опиваат, а потоа ги одведуваат на договореното место. Се плаќа однапред. Девојките често учествуваат во секс со повеќе клиенти, дури и со десетмина. Така одеднаш се заработуваат 1500 евра. Секако, девојките се согласуваат бидејќи се убиени од бело (кокаин). Другиот ден, тие воопшто не се сеќаваат на претходната ноќ. Најчестата заработка е 400 евра и тоа се добива за секс со двајца.

“Проститутките се порачуваат преку посредник, кој има широк круг на познаници од различни сфери на животот. Во тоа учествуваат сите од тој свет, баш сите. Естрадните менаџери се најбарари, тие можат да измамат девојка, да ја направат славна, а потоа таа е барана роба. Сексот со хостеси во кафулиња и клубови можат да го договараат и сопствениците на тие објекти, но и келнерите. Тоа е голема мрежа, цел паралелен свет.

Но што се добива, и колку пари чинат тие услуги? 

За сума од 5.000 евра, помеѓу понудите се наоѓаат најискусните проституки, а тие најчесто се близу фудбалери на угледен фудбалски клуб. За сума од 3.500 евра, можете да изнајмите проститутка во хотел за викенд. Тие се најчесто пеачки, старлети и манекенки. 3.000 евра се плаќа за викенд поминат на луксузна јахта. Тоа е некој облик на сезонска проституција, но не секоја девојка е спремна на овој вид, бидејќи понекогаш се случуваат вистински оргии на палубата кои излегуваат од контрола. За 1000 евра, можете да поминете една ноќ во луксузен хотел. All inclusive понудата им е најмила на проститутките, посебно доколку подразбира згоден, пристоен и уреден клиент. 1000 евра, брзински секс во автомобил на паркинг. Неретко со кокаин, кој се дарува, најевтиниот секс подразбира презерватив, но и лоши простори.


Like it? Share with your friends!

-9
22 shares, -9 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format