Што значи доколку вашата врска започне со неверство? Најверојатно вие ќе…


Што значи доколку вашата врска започне со неверство?

Ако партнерот изневерувал во минатата врска за да биде со вас, големи се шансите да ве изневерува и вас.

Оние кои ја започнале новата врска со неверство на партнерот се помалку посветени, помалку задоволни и помалку вложуваат во љубовните односи од оние кои не ја почнуваат врската со неверство, сметаат експертите.

Исто така, повлечените личности за разлика од оние кои се отворени и друштвени, се многу понаклонети да ја прекинат постоечката врска заради нов партнер и многу често се арогантни, егоистични и себични, друштвено пасивни.

Па, заклучокот е јасен- изреката “Еднаш изневерувач, засекогаш изневерувач” е апсолутно точна.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format