2020 е сепак најлоша година: Небото над плажата одеднаш стана црно, а потоа е забележано шокантна сцена (ВИДЕО)


2020 е сепак најлоша година: Небото над плажата одеднаш стана црно, а потоа е забележано шокантна сцена

Фабио Козолино од Италија снимил вознемирувачка сцена на една плажа во градот Лезе.

Тоа бил убав и сончев ден, но одеднаш небото зацрнело, а наскоро убавата сончева плажа се претворила во сцена од хорор филм.

Наскоро срледело невреме кое ги избркало сите туристи.

Погледнете го видеото во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format