Српска свадба од пеколот! Невестата сака да се разведе поради она што го направил кумот на нејзината венчавка

Српска свадба од пеколот! Невестата сака да се разведе поради она што го направил кумот на нејзината венчавка… Исповед на млада невеста од Србија која...

Skopje

Југословенски контролор за летање задоцнил три секунди: Пред 44 години над Југославија во судир на 2 авиони загинале 176 луѓе

Југословенски контролор за летање задоцнил три секунди: Пред 44 години над Југославија во судир на 2 авиони загинале 176 луѓе… На денеен ден пред 44...

Skopje

Јулија Адлешиќ (22) си ја отсекла раката за да земе милион евра од осигурувањето бидејќи банкротирала?!

Јулија Адлешиќ (22) си ја отсекла раката за да земе милион евра од осигурувањето бидејќи банкротирала?! На обвинителна клупа во Љубљана Јулија се најде поради...

Skopje

“Девојките во затвор во Југославија ги претвораа во старици, им отпаѓаа забите, а заболувале откако ќе им пристигнеа вести дека нивните…”

Поради виц за Тито завршила на Голи оток, а кога се распаднала Југославија објавила книга. Бидејќи раскажала шега, по Жени Лебл пристигнале двајца удбаши.Денот на...

Skopje

Никола имал милиони евра и неколку компании: Еден ден одлучил сето тоа да им го поклони на пријателите и заминал да живее во шума

Приказната за младиот човек кој повлекол потег кој ги шокирал сите кои го познаваат. Пред пет години, Балканот го освои веста за Никола Бориќ, кој...

Skopje

Милица бегајќи од насилниците видела само еден излез: Нејзината смрт никогаш не треба да биде заборавена

Трагедија која пред 46 години ја шокирала целата земја. Се навршија 46 години од трагичната смрт на Милица Костиќ (18), ученичка во Медицинското училиште од...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format