Купил стан од 50 квадрати на последниот кат: Кога ќе видите што направил на кровот, ќе посакате да живеете таму (ВИДЕО)

Погледнете како овој човек го преуредил и максимално го искористил животниот простор од 51 квадрат. Ова е приказна за малите станови кои се преуредени така...

Skopje

Со само една чинија направи вистинска магија во својот дом – кога ќе видите што направи, истото ќе го сторите (ВИДЕО)

Најдобрите работи се најевтините. Уредувањето на домот некогаш навистина може да зададе главоболка. Поготово кога ќе соберете колку чинат сите нови работи. А на списокот...

Skopje

Неколку причини зошто не треба да ја фрлате лушпата од бананите, таа може да ви реши неколку проблеми

Лушпата на овошјето има прилично голем број на намени. Доколку се бира титулата кралица на овошјето, нема сомнеж дека бананата ќе ја понесе. Банана јадат...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format