Научно истражување откри многу непријатна работа за луѓето кои одбиваат да носат маски, тие луѓе се…

Научно истражување откри многу непријатна работа за луѓето кои одбиваат да носат маски, тие луѓе се… Интересни резултати од истражувањето. Според неодамнешните истражувања, за луѓето...

Skopje

Одвратни навики со кои го уништувате вашето лице, најголем дел од жените избегнуваат употреба на…

Одвратни навики со кои го уништувате вашето лице, најголем дел од жените избегнуваат употреба на… Доколку сакате прекрасен тен, потребни се драстични промени.Сите сакаме да...

Skopje

За десет месеци ослабел дури 55 килограми! Исфрлил само една работа од својот живот: Многумина не знаат дека ова најмногу дебелее

За десет месеци ослабел дури 55 килограми! Исфрлил само една работа од својот живот: Многумина не знаат дека ова најмногу дебелее… Човек со псевдоним Пиево...

Skopje

Претерала со тренингот па заболела од смртоносна болест: “Кој би рекол дека ова е можно…”

Претерала со тренингот па заболела од смртоносна болест: “Кој би рекол дека ова е можно…” После интензивен тренинг 23 годишна девојка почувствувала интензивна болка, за...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format