Еве зошто наредна година Дојран ќе има 10 пати повеќе туристи од Охрид, Охриѓани едноставно претераа (ФОТО)

Еве зошто се повеќе туристи заминуваат во Дојран наместо во Охрид, Охриѓани едноставно претераа… Поради затворањето на границите, оваа година македонските туристи беа принудени да...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format