На сите вработени им дал плата од 70.000 долари, пријателите го убедувале дека ќе банкротира, погледнете што се случило со неговата компанија

На сите вработени им дал плата од 70.000 долари, пријателите го убедувале дека ќе банкротира, погледнете што се случило со неговата компанија… Пред четири години...

Skopje

Лукашенко се повлекува? Претседателот на Белорусија со шокантна изјава го шокираше светот

Лукашенко се повлекува? Претседателот на Белорусија со шокантна изјава го шокираше светот… Александар Лукашенко денес изјави дека “можеби предолго” останал на власт како претседател. Претседателот...

Skopje

Короната го затвори еден од најголемите бордели во Европа: Тој е симбол на градот, а голем број сексуални работнички остануваат на улица

Короната го затвори еден од најголемите бордели во Европа: Тој е симбол на градот, а голем број сексуални работнички остануваат на улица… “Готови сме”, изјави...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format