Армијата на САД тестира кучиња-роботи (ВИДЕО)

Армијата на САД тестира кучиња-роботи. Вежбата која е изведена минатат анедела претставува еден од најголемите технолошки експерименти на армијата на САД. Кучињата роботи излегоа од...

Skopje

Вистинска и евтина: Погледнете како 3Д принтер гради куќа, ќе се изненадите од цената (ВИДЕО)

Новата ера дефинитивно пристигна. Иднината на градежната индустрија можеби повеќе нема да зависи од тоа дали на пазарот има доволно квалификувани работници или не, бидејќи...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format