Ослабела 72 килограми, 5 години ја одржувала линијата но криела мрачна тајна! Таа конечно покажа како изгледа нејзиниот стомак

Ослабела 72 килограми, 5 години ја одржувала линијата но криела мрачна тајна! Таа конечно покажа како изгледа нејзиниот стомак. Фитнес тренерот Ерика Луго која се...

Skopje

Одвратни навики со кои го уништувате вашето лице, најголем дел од жените избегнуваат употреба на…

Одвратни навики со кои го уништувате вашето лице, најголем дел од жените избегнуваат употреба на… Доколку сакате прекрасен тен, потребни се драстични промени.Сите сакаме да...

Skopje

За десет месеци ослабел дури 55 килограми! Исфрлил само една работа од својот живот: Многумина не знаат дека ова најмногу дебелее

За десет месеци ослабел дури 55 килограми! Исфрлил само една работа од својот живот: Многумина не знаат дека ова најмногу дебелее… Човек со псевдоним Пиево...

Skopje

Жените не го забележувале, а сега од нив не може да се одбрани: Тој станал сон на секоја жена откако променил една работа во својот изглед

Жените не го забележувале, а сега од нив не може да се одбрани: Тој станал сон на секоја жена откако променил една работа во својот...

Skopje

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format